BlueMachine AI

BlueMachine este o tehnologie unica, bazata pe Machine Learning si Artificial Intelligence, dezvoltata de ReadySoft, care poate adauga anumite informatii continute intr-o lista la un set de date extras dintr-un document (sau existent in orice alt mod), utilizand un set de algoritmi specifici.

Aceste informatii sunt adaugate pe baza unor criterii specifice, dar aceste criterii nu sunt definite initial ci sunt definite de BlueMachine pe parcursul utilizarii ei.

Blue Machine este o masina cu AI care invata de la operator sau din istoric, preluand ulterior sarcinile operatorului, adaugand campuri necesare la fiecare linie de informatie.

BlueMachine invata din fiecare interventie a operatorului, atentioneaza operatorul cand acesta isi schimba comportamentul, dar isi insuseste noul comportament la indicatia operatorului.

Astfel BlueMachine poate fi folosita si in fluxuri cu doua nivele de competenta, nivel 1 si nivel 2, si daca informatia introdusa de nivel 1 este corectata de nivel 2, la urmatoarea introducere eronata de catre nivel 1, BlueMachine va semnaliza operatorul, eliminand astfel o noua greseala. BlueMachine va invata la randul sau operatorul nivel 1 sa introduca corect datele in conformitate cu recomandarile operatorului nivel 2.

Astfel se obtin date exacte, cu grade de eroare mult mai mici decat in cazul operatorului uman.

Un exemplu elocvent in acest caz este adaugarea de conturi contabile la liniile de factura. Pe baza denumirii produsului/serviciului gasit in factura si pe baza experientei anterioare, Blue Machine adauga contul corect, chiar daca denumirea produsului/serviciului nu coincide cu denumirile intalnite anterior.

Alte exemple:

  • introducerea in ERP a codului produsului chiar daca acesta nu apare pe comanda client
  • introducerea in ERP a codului produsului chiar daca acesta nu apare pe factura furnizorului