Despre DocOn

Puternic, dar usor de utilizat

Prelucrarea documentelor este un proces care poate fi obositor si consumator de timp atunci cand este facut manual. Cu aplicatia de procesare automata a documentelor DocOn, acum puteti prelucra automat documentele, reduce costurile îmbunatatind in acelasi timp atat precizia cat si viteza extragerii datelor. DocOn prelucreaza documente primite pe hartie, ca pdf-uri, transmise prin portal sau email, indiferent de numarul de pagini, de numarul de linii din document sau forma acestora.

Procesarea documentelor rapid si precis este un element important pentru succesul oricarei firme. Pe masura ce costurile de procesare a documentelor scad, firma care implementeaza un sistem de procesare automata a documentelor pot obține beneficii financiare mai rapid si pot obține un ROI real si masurabil.

DocOn conține un server inteligent de recunoaștere capabil sa interpreteze în timp real informațiile și campurile relevante dintr-un document. Procesele avansate de recunoastere si procesare a datelor din documente si utilizarea facilitatii de auto-invatare, permit firmelor sa elimine consumul mare de timp pentru procesare, prin folosirea unor procese simple de catre utilizatori. Simplitatea de utilizare si folosirea interfetei standard din Windows Office (Word, Excel, etc) reduce perioada de invatare la cateva ore. Utilizatorii pot incepe sa proceseze documente din prima zi putand astfel sa inceapa sa obtina amortizarea investitiei din prima luna.

increase your productivity with automatic document processing

DocOn poate extrage informații dintr-o mare varietate de tipuri de documente, cum ar fi:

increase your productivity with automatic document processing

O aplicatie foarte precisa

Introducerea incorecta a datelor dintr-o document poate fi foarte costisitoare; aceste inexactitati pot duce la probleme ulterioare cu serioase implicatii in procesele interne si in relatia cu partenerii. Prin automatizarea procesarii documentelor, pot fi eliminate erorile introducere a datelor. Realizati cea mai precisa extragere a datelor din documente prin utilizarea tehnologiilor avansate ReadySoft sau ale partenerilor.

Corectitudinea datelor

Corectitudinea datelor este verificata automat folosind conditii specifice documentului. Daca sunt necorcondante, documentul va fi semnalizat catre utilizator, si aceasta poate sa actioneze pentru corectare.

O aplicatie usor de utilizat

DocOn este conceput special a fi usor de utilizat. Utilizatorul isi va insusi toate cunostiintele de care are nevoie in mai putin de o ora. Un training pentru 3-4 utilizatori dureaza cel mult doua ore in care fiecare utilizator are ocazia de a folosi aplicatia. Implementarea algoritmului de recunoastere pentru fiecare furnizor se poate face simplu, in aproximativ 15-20 secunde, de orice utilizator, permitand astfel ca aplicatia sa fie operativa din prima zi.