Despre InvOn

Puternic, dar usor de utilizat

Prelucrarea facturilor este un proces care poate fi obositor si consumator de timp atunci cand este facut manual. Cu aplicatia de procesare automata a facturilor InvOn, acum puteti prelucra automat facturile, reduce costurile imbunatatind in același timp atat precizia cat și viteza extragerii datelor. InvOn prelucreaza facturi primite pe hartie, ca pdf-uri, transmise prin portal sau email, indiferent de numarul de pagini, de numarul de linii factura sau forma acestora.

Procesarea facturilor rapid și precis este un element important pentru succesul oricarei firme. Pe masura ce costurile de procesare a facturilor scad, firma care implementeaza un sistem de procesare automata a facturilor pot obtine beneficii financiare mai rapid și pot obtine un ROI real si masurabil.

InvOn conține un server inteligent de recunoastere capabil sa interpreteze în timp real informațiile si campurile relevante dintr-o factura. Procesele avansate de recunoastere si procesare a datelor din facturi si utilizarea facilitatii de auto-invatare, permit firmelor sa elimine consumul mare de timp pentru procesare, prin folosirea unor procese simple de catre utilizatori. Simplitatea de utilizare si folosirea interfetei standard din Windows Office (Word, Excel, etc) reduce perioada de invatare la cateva ore.

Utilizatorii pot incepe sa proceseze facturi din prima zi putand astfel sa inceapa sa obtina amortizarea investitiei din prima luna.

increase your productivity with automatic document processing

increase your productivity with automatic document processing

O aplicatie foarte precisa

Introducerea incorecta a datelor dintr-o factura poate fi foarte costisitoare; aceste inexactitati pot duce la probleme ulterioare cu serioase implicatii in procesele interne si in relatia cu partenerii. Prin automatizarea procesarii facturilor, pot fi eliminate erorile introducere a datelor.

Realizati cea mai precisa extragere a datelor din facturi prin utilizarea tehnologiilor avansate ReadySoft sau ale partenerilor.

Corectitudinea datelor

Corectitudinea datelor este verificata automat folosind conditii specifice documentului. Daca sunt necorcondante, documentul va fi semnalizat catre utilizator, si aceasta poate sa actioneze pentru corectare.

O aplicatie usor de utilizat

InvOn este conceput special a fi usor de utilizat. Utilizatorul isi va insusui toate cunostiintele de care are nevoie in mai putin de o ora. Un training pentru 3-4 utilizatori dureaza cel mult doua ore in care fiecare utilizator are ocazia de a folosi aplicatia. Implementarea algoritmului de recunoastere pentru fiecare furnizor se poate face simplu, in aproximativ 15-20 secunde, de orice utilizator, permitand astfel ca aplicatia sa fie operativa din prima zi.