Flux de lucru pentru procesarea automata a facturilor

Software-ul de procesare a facturilor InvOn este util in urmarirea facturilor partenerilor dvs., de la primirea, automatizarea scanarii, interpretarii si arhivarii datelor facturii. Oricat de multe facturi intra in organizatie - pe hartie sau in orice format electronic - InvOn extrage in mod inteligent informatii importante si o valideaza in conformitate cu un set de reguli predefinite.

Capturarea facturilor

Procesul de automatizare a facturilor începe cu tehnologia de recunoastere a caracterelor (OCR). Facturile pe hartie sunt scanate si digitalizate, iar facturile electronice (PDF, JPG, PNG, TIF etc.) sunt gata de interpretare imediata. Solutia de captare citeste si interpreteaza toate tipurile de facturi, indiferent de aspect sau de numarul de pagini.

Validare și corectare automata

Dupa captarea datelor facturii, procesul de validare incepe. In timpul validarii, informatiile de factura capturate sunt verificate corectitudinea, in conformitate cu regulile facturii. Datele incorecte trec printr-un proces de corectare automata, rezultand o precizie imbunatatita a datelor.

Corecție manuala

Datele cu erori, dupa procesul de corectare automata, sunt semnalate utilizatorului pentru corectarea manuala. Poate efectua operatii simple si usor de corectare in interfata programului. Dupa ce datele au fost corectate, acestea sunt gata sa fie trimise catre ERP, DMS, ECM sau programul de contabilitate.

Introducerea datelor în ERP, DMS, ECM, etc

Dupa validare si corectare, automat sau manual, datele sunt transmise automat catre ERP sau programul de contabilitate prin interfete specifice.

increase your productivity with automatic document processing