De ce InvOn

Prelucrarea facturilor este un proces care poate fi obositor si consumator de timp atunci cand este facut manual. Cu aplicatia de procesare automata a facturilor InvOn, acum puteti prelucra automat facturile, reduce costurile îmbunătățind în același timp atât precizia cât și viteza extragerii datelor. InvOn prelucreaza facturi primite pe hartie, ca pdf-uri, transmise prin portal sau email, indiferent de numarul de pagini, de numarul de linii factura sau forma acestora. Procesarea facturilor rapid și precis este un element important pentru succesul oricărei firme. Pe măsură ce costurile de procesare a facturilor scad, firma care implementează un sistem de procesare automată a facturilor pot obține beneficii financiare mai rapid și pot obține un ROI real si masurabil. InvOn conține un server inteligent de recunoaștere capabil să interpreteze în timp real informațiile și câmpurile relevante dintr-o factură. Procesele avansate de recunoastere si procesare a datelor din facturi si utilizarea facilitatii de auto-invatare, permit firmelor sa elimine consumul mare de timp pentru procesare, prin folosirea unor procese simple de catre utilizatori. Simplitatea de utilizare si folosirea interfetei standard din Windows Office (Word, Excel, etc) reduce perioada de invatare la cateva ore. Utilizatorii pot incepe sa proceseze facturi din prima zi putand astfel sa inceapa sa obtina amortizarea investitiei din prima luna.

O aplicatie foarte precisa

Introducerea incorecta a datelor dintr-o factură poate fi foarte costisitoare; aceste inexactități pot duce la plăți excedentare și la orele suplimentare petrecute în rezolvarea problemelor cu furnizorii. Prin automatizarea procesării facturilor, pot fi eliminate erorile introducere a datelor. Realizati cea mai precisa extragere a datelor din facturi prin utilizarea algoritmului de recunoastere al InvOn si tehnologiei avansate OCR. Implementarea algoritmului de recunoastere pentru fiecare furnizor se poate face simplu, in aproximativ 15-20 secunde, permitand astfel ca aplicatia sa fie operativa din prima zi. Aplicatia va detecta automat facturile cu date lipsa sau incorecte in campurile critice.
Factura: Seria, Numar, Data, Data scadenta, etc Furnizor: Nume, CUI, IBAN, Adresa etc. Datele furnizorului se pot extrage automat din baza de date a Ministerului Finantelor Client: Nume, CUI, IBAN, Adresa etc. Datele clientului se pot extrage automat din baza de date a Ministerului Finantelor
Se pot extrage toate informatiile din linia de factura: Cod produs, Denumire, Unitate de masura, Cantitate, Pret Unitar, Valoare, Valoare TVA etc Se extrag toate liniile indifferent cate linii sunt si cate pagini are facture Fiecare linie este verificata pentru corectitudinea datelor in campurile critice.
Se pot extrage: Valoare, Valoare TVA, Valoare totala etc. Aceste date se extrag indifferent pe ce pagina a facturii se afla. Este verificata corectitudinea datelor pentru campurile critice.
Corectitudinea datelor se verifica automat atat pe fiecare linie de factura cat si totalul facturii. In cazul in care exista neconcordante factura va fi semnalizata catre utilizator, acesta putand sa ia masurile de corectie. Factura nu va fi trimisa catre ERP sau programul de contabilitate pana nu este corectata.

Invoice Processing Automation

As the number of invoices increases and they are in various formats (paper, PDF, JPG, PNG, TIF, etc.) the manual input of data becomes inefficient, increases the probability of errors and lost documents.

Key Features

Re-engineering your workflow for better results .