PolCo Identificarea Zonelor Documentului

PolCo este o tehnologie unica de identificare a unei zone de informatie compacta, dezvoltata de ReadySoft, care utilizeaza un set de algoritmi specifici.

Bazata pe reverse ingineering a modului de tiparire a documentelor, foloseste mecanisme de AI pentru a identifica zonele care contin date corelate, la fel cum procedeaza creierul uman la citire. Toate cuvintele bazate pe caractere și fonturi similare sunt combinate în anumite grupuri/zone.

Totodata, PolCo poate folosi forme poligonale definite de utilizator pentru a grupa anumite zone din document, chiar daca acestea nu sunt adiacente, devenind astfel un instrument de identificare mult mai puternic decat ochiul uman.

Pentru PolCo, a identifica un articol intr-o revista este la fel de usor ca pentru ochiul uman. Folosind PolCo un document poate fi impartit imediat in zone independente si fiecare zona poate fi prelucrata in mod specific.

PolCo reuseste sa identifice cu acuratete zonele care contin informatia, fara sa amestece informatia cu sensuri diferite sau din zone adiacente.

Caracteristici principale