Despre BankOn

Prelucrarea extraselor este un proces care poate fi obositor si consumator de timp atunci cand este facut manual. Cu aplicatia de procesare automata a extraselor BankOn, acum puteti prelucra automat extrasele, reduce costurile îmbunătățind în același timp atât precizia cât și viteza extragerii datelor.

BankOn prelucreaza extrase primite in format electronic, indiferent care ar fi acesta (MT940, MT942, csv etc).

Procesarea extraselor rapid și precis este un element important pentru succesul oricărei firme. Pe măsură ce costurile de procesare a extraselor scad, firma care implementează un sistem de procesare automată a extraselor pot obține beneficii financiare mai rapid și pot obține un ROI real si masurabil.

BankOn conține un server inteligent de recunoaștere capabil să interpreteze în timp real informațiile și câmpurile relevante dintr-un extras bancar si sa-l transforme intr-o structura usor de importat in orice aplicatie.

InvOn Improve bank statements processing accuracy

Introducerea incorecta a datelor dintr-o extras poate fi foarte costisitoare; aceste inexactități pot duce la incasari duble sau eronate și la ore suplimentare petrecute în rezolvarea problemelor cu partenerii. Prin automatizarea procesării extraselor, pot fi eliminate erorile de introducere a datelor.

In mod traditional, procesarea extraselor bancare a fost o sarcina manuala, consumatoare de resurse materiale (hartie, etc) cat si resurse umane in mod extensiv. Extrasele bancare sunt primite prin email sau descarcate manual din aplicatia bancii, transmise operatorului, in general tiparite, si apoi introduse manual. Aceasta procedura este costisitoare, consumatoare de timp si predispusa la erori.

Cu BankOn pentru procesarea extraselor bancare, intregul proces poate fi eficientizat. Extrasele bancare pot fi gestionate automat prin extragerea informatiilor relevante din fisiere. Un proces care a fost gestionat anterior de mai multi angajati poate fi acum finalizat mai eficient intr-o fractiune de timp, de un singur angajat.

Realizati cea mai precisa extragere a datelor din extrase prin utilizarea algoritmului de recunoastere al BankOn si tehnologiei avansate de parsare parametrizabila.

Parametrizarea aplicatiei pentru fiecare tip de extras se face de specialistii nostril, oferindu-va astfel rapid posibilitatea folosirii oricarui tip de extras. Aplicatia va detecta automat extrasele cu date lipsa sau incorecte in campurile critice.

Aplicatia va detecta automat facturile cu date lipsa sau incorecte in campurile critice.

Extragerea datelor generale din facturi

BankOn Easy to use

BankOn este conceput special a fi usor de utilizat. Utilizatorul isi va insusui toate cunostiintele de care are nevoie in mai putin de o ora. Un training pentru 3-4 utilizatori dureaza cel mult trei ore in care fiecare utilizator are ocazia de a folosi aplicatia.

BankOn An application more   – Bank Statements Reconciliation

BankOn, este o aplicatie care se poate adapta oricarui program de contabilitate, putand utiliza orice numar de operatori, foarte simplu de utililizat, fiind necesara folosirea a 3 butoane.

Gestioneaza simplu orice numar de extrase bancare, identificandu-le pe cele lipsa si le actualizeaza, obtinand astfel o situatie exacta a relatiei cu partenerii. Chiar daca, din diferite motive, se omite operarea unor tranzactii bancare, aplicatia te avertizeaza, eliminand astfel posibilitatea de a nu incasa anumite tranzactii.

Aplicatia de reconciliere a contului bancar permite automatizarea fiecarei etape a procesului de reconciliere, avand loc importul de extrase, identificarea acestuia intr-un format structurat, validarea datelor si reconcilierea tranzactiilor contabile, care poate fi dupa CUI, client, factura sau cont bancar.

Viteza de prelucrare a datelor este extrem de mare, avand sabloane predefinite pentru toate modelele de extrase bancare, usurand considerabil munca unui contabil.

O aplicatie integrata in sistemul IT

BankOn este destinata lucrului intr-un mediu multiuser, asigurand astfel viteza si posibilitati de prelucrare pentru volume mari de extrase.

BankOn se poate se integra in fluxul de lucru existent. Datele din extrase pot fi integrate cu sistemul dvs informatic.

BankOn ofera nativ exportul datelor in diverse formate (XML, CSV, Excel etc)

Conexiunea cu aplicatia de gestiune a dvs se poate particulariza pentru fiecare implementare.

O aplicatie pentru companii mari si mici

BankOn este conceput special pentru firmele care au nevoie sa prelucreze un volum mediu si mare de extrase.

Utilizatorii pot procesa facturile zilnic sau ori de cate ori au nevoie pe parcursul unei zile, cu maxima exactitate, eliminand astfel riscul erorilor.

O aplicatie pentru era digitala

BankOn este conceput special pentru firmele care vor sa evolueze. Adoptarea tehnicilor performante de automatizare a proceselor din firma dvs vor duce la cresteri spectaculoase ale productivitatii muncii devenind astfel un jucator important in piata in care activati.

Adoptarea tehnicilor performante de automatizare a proceselor din firma dumneavoastra vor duce la cresteri spectaculoase ale productivitatii muncii devenind astfel un jucator important in piata in care activati.