Despre InvOn

Prelucrarea facturilor este un proces care poate fi obositor si consumator de timp atunci cand este facut manual. Cu aplicatia de procesare automata a facturilor InvOn, puteti prelucra automat facturile si puteti reduce costurile imbunatatind in acelasi timp atat precizia, cat si viteza extragerii datelor. InvOn prelucreaza facturi primite pe hartie, ca pdf-uri, transmise prin portal sau email, indiferent de numarul de pagini, de numarul de linii prezente pe factura sau forma acestora.

Procesarea facturilor rapid si precis este un element important pentru succesul oricarei firme. Pe masura ce costurile de procesare a facturilor scad, firma care implementeaza un sistem de procesare automata a facturilor pot obtine beneficii financiare mai rapid si pot obtine un ROI real si masurabil.

InvOn contine un server inteligent de recunoastere capabil sa interpreteze in timp real informatiile si campurile relevante dintr-o factura. Procesele avansate de recunoastere si procesare a datelor din facturi si utilizarea facilitatii de auto-invatare, permit firmelor sa elimine consumul mare de timp pentru procesare, prin folosirea unor procese simple de catre utilizatori. Simplitatea de utilizare si folosirea interfetei standard din Windows Office (Word, Excel, etc) reduce perioada de invatare la cateva ore.

Utilizatorii pot incepe sa proceseze facturi din prima zi putand astfel sa inceapa sa obtina amortizarea investitiei din prima luna.

InvOn este o aplicatie foarte precisa

Introducerea incorecta a datelor dintr-o factura poate fi foarte costisitoare; aceste inexactitati pot duce la plati excedentare si la ore suplimentare petrecute in rezolvarea problemelor cu furnizorii. Prin automatizarea procesarii facturilor, pot fi eliminate erorile de introducere a datelor.

Realizati cea mai precisa extragere a datelor din facturi prin utilizarea algoritmului de recunoastere al InvOn si tehnologiei avansate OCR. Implementarea algoritmului de recunoastere pentru fiecare furnizor se poate face simplu, in aproximativ 15-20 secunde, permitand astfel ca aplicatia sa fie operativa din prima zi.

Aplicatia va detecta automat facturile cu date lipsa sau incorecte in campurile critice.

Extragerea datelor generale din facturi

Factura: Seria, Numar, Data, Data scadenta etc

Furnizor: Nume, CUI, IBAN, Adresa etc. Datele furnizorului se pot extrage automat din baza de date a Ministerului Finantelor

Client: Nume, CUI, IBAN, Adresa etc. Datele clientului se pot extrage automat din baza de date a Ministerului Finantelor
Extragerea liniilor din facturi

Se pot extrage toate informatiile din linia de factura: Cod produs, Denumire, Unitate de masura, Cantitate, Pret Unitar, Valoare, Valoare TVA etc

Se extrag toate liniile indifferent cate linii sunt si cate pagini are facture

Fiecare linie este verificata pentru corectitudinea datelor in campurile critice.

Extragerea totalului facturii

Se pot extrage: Valoare, Valoare TVA, Valoare totala etc.

Aceste date se extrag indiferent pe ce pagina a facturii se afla. Este verificata corectitudinea datelor pentru campurile critice.

Corectitudinea datelor

Corectitudinea datelor se verifica automat atat pe fiecare linie de factura cat si totalul facturii.

In cazul in care exista neconcordante factura va fi semnalizata catre utilizator, acesta putand sa ia masurile de corectie. Factura nu va fi trimisa catre ERP sau programul de contabilitate pana nu este corectata.

Tehnologia OCR

Cu tehnologia avansata OCR, bazata pe solutia IRIS (Canon Group) cu peste 30 de ani de experienta, se pot obtine performante deosebite, atat in calitate cat si in viteza.

Recunoaste caractere pentru 130+ limbi

Importa documente in diverse formate, cum ar fi : PDF, JPEG, DOC, RTF, JPEG, PNG, PPT, etc.

O aplicatie usor de utilizat

InvOn este conceput special pentru a fi usor de utilizat. Utilizatorul isi va insusi toate cunostiintele de care are nevoie in mai putin de o ora. Un training pentru 3-4 utilizatori dureaza cel mult doua ore in care fiecare utilizator are ocazia de a folosi aplicatia.

Implementarea algoritmului de recunoastere pentru fiecare furnizor se poate face simplu, in aproximativ 15-20 secunde, de orice utilizator, permitand astfel ca aplicatia sa fie operativa din prima zi.

Mai mult decat o aplicatie

Folositi invatarea automata pentru a completa automat conturile contabile pentru fiecare linie a facturii.

Astfel pe langa recunosterea facturii InvOn realizeaza si recunosterea conturilor contabile, usurand munca de prelucrare a datelor din factura.

O aplicatie integrata in sistemul IT

InvOn este destinata lucrului intr-un mediu multiuser, asigurand astfel viteza si posibilitati de prelucrare pentru volume mari de facturi.

InvOn se poate se integra in fluxul de lucru existent. Datele extrase din facturi pot fi integrate cu sistemul dumneavoastra informatic.

InvOn ofera nativ exportul datelor in diverse formate (CSV, Excel etc).

Conexiunea cu aplicatia de gestiune a dvs se poate particulariza pentru fiecare implementare.

O aplicatie pentru companii mari si mici

InvOn este conceput special pentru firmele care au nevoie sa prelucreze un volum mediu si mare de facturi.

Utilizatorii pot procesa facturile zilnic sau ori de cate ori au nevoie pe parcursul unei zile, cu maxima exactitate, eliminand astfel riscul erorilor.

O aplicatie pentru era digitala

InvOn este conceput special pentru firmele care vor sa evolueze.

Adoptarea tehnicilor performante de automatizare a proceselor din firma dumneavoastra vor duce la cresteri spectaculoase ale productivitatii muncii devenind astfel un jucator important in piata in care activati.