[vc_row][vc_column width=”5/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”399,402,404,406,388″ img_size=”1000×450″ speed=”4000″ autoplay=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_custom_heading source=”post_title”][vc_column_text]ADD este o tehnologie unica de recunoastere a formei unui document, dezvoltata de ReadySoft, care utilizeaza un set de algoritmi specifici.

Avand la baza forma documentului si folosind procese de invatare scurte, efectuate usor de operator, ADD extrapoleaza informatiile si se adapteaza noilor situatii pe care le intalneste, reusind sa idenfice corect informatia.

Cu informatia structurata in diverse zone specifice unui document (header, body, footer, etc) ADD recunoaste fiecare zona si extrage iformatia necesara. Impreuna cu tehnologia Polco, ADD se adapteaza la documente multi-pagina, chiar daca acestea au forme diferite, reusind sa selecteze informatia necesara.

Are rezultate excelente in citirea liniilor de informatii din documente, chiar daca acestea au diferente de layout intre ele.

Pentru ADD trecerea de la o pagina la alta nu creeaza probleme, chiar daca paginile nu au layout identic.

 

 

ADD elimina toate rezidurile care nu contin informatii, adaptandu-se la fiecare pagina si chiar la liniile de informatie care se afla pe mai multe pagini.

 

Principalele caracteristici:

  • Proceseaza documente multi-pagina care au pagini cu forme diferite
  • Proceseaza documente care contin caractere scrise cu diverse fonturi de diferite marimi
  • Proceseaza un bloc de informatie chiar daca acesta este scris pe mai multe pagini
  • Ignora zonele care nu au informatie importanta, chiar daca acestea se intrepatrund cu zonele de informatie

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]