Fluxul de procesare automată a documentelor

Programul de procesare a documentelor DocOn este util in urmarirea documentelor partenerilor dvs., de la primirea, automatizarea scanarii, interpretarii si arhivarii datelor documentului. Oricat de multe documente intra in organizatia dvs. - pe hartie sau in orice format electronic - DocOn extrage in mod inteligent informatii importante si o valideaza in conformitate cu un set de reguli predefinite.

Recunoasterea textului
Procesul de automatizare a documentelor incepe cu tehnologia de recunoastere a caracterelor (OCR). Facturile pe hartie sunt scanate si digitalizate, iar facturile electronice (PDF, JPG, PNG, TIF etc.) sunt gata de interpretare imediata. Solutia de captare citeste si interpreteaza toate tipurile de documente, indiferent de aspect sau de numarul de pagini.

Validare si corectare automata
Dupa captarea datelor documentului, procesul de validare incepe. in timpul validarii, informatiile documentului capturate sunt verificate pentru corectitudine, in conformitate cu regulile documentului.

Datele incorecte trec printr-un proces de corectare automata, rezultand o precizie imbunatatita a datelor.

Corectie manuala
Datele cu erori, dupa procesul de corectare automata, au fost semnalate utilizatorului pentru corectarea manuala. Poate efectua operatii simple si usor de corectare in interfata programului. Dupa ce datele au fost corectate, acestea sunt gata sa fie trimise catre ERP, DMS, ECM sau programul de contabilitate.

Introducerea datelor in ERP, DMS, ECM, etc
Dupa validare si corectare, automat sau manual, datele sunt transmise automat catre ERP sau programul de contabilitate prin interfete specifice.