IRIS-Furnizor Tehnologie OCR

Denumirea IRIS provine de la Image Recognition Integrated Systems (sisteme integrate de recunoastere a imaginii). La IRIS, construim software si produse care ajuta oamenii sa isi creasca productivitatea in timp ce scaneaza si convertesc documente. Facilitam scanarea, editarea si partajarea fisierelor digitale.
Creata in 1986, compania noastra a fost intotdeauna un lider mondial in tehnologiile de recunoastere a optica a caracterelor (OCR) si scanare mobila. Fondata in Belgia, avem birouri in Florida (S.U.A.), Germania si Belgia si suntem o casa de software independenta, care face parte integral din Canon Europe din 2013.

IRIS Products & Technologies Division, parte a grupului IRIS Group, dezvolta tehnologii si produse pentru recunoasterea inteligenta a documentelor si isi comercializeaza portofoliul la nivel mondial prin parteneriate puternice. Reteaua de parteneri este unul dintre cei trei piloni ai IRIS Products & Technologies Division, impreuna cu partenerii OEM si solutiile proprii.
Mai putin hartie, mai mult continut este deviza noastra. Asa cum se presupune ca fiecare motto face, rezuma ceea ce isi propun solutiile noastre. Pentru a face o poveste lunga, am fost printre pionieri in domeniul recunoasterii textului. O stapanim. Suntem azi pionieri in solutii care va aduc valoarea reala pe care o merita banii dvs.: continutul documentelor. Aurul de astazi este informatia, informatiile sunt disponibile pe hartie si in fisiere; Gestionam extragerea informatiilor din ambele pentru a va permite sa exploatati continutul din ele la cel mai ieftin cost si la cel mai mare randament al investitiei.

De mai bine de 30 de ani, investim regulat in cercetare, dezvoltare si marketing pentru a crea solutii simple, usor de utilizat si eficiente, care sa raspunda nevoilor dvs. de productivitate si eficienta in domeniul gestionarii informatiilor, la birou sau oriunde va aflati. Exista un numar infinit de nevoi la care tehnologia noastra de baza, in mod autonom sau combinata cu orice scanere, poate raspunde corect. Oricare ar fi sectorul si functia in care sunteti activ, solutiile noastre urmaresc sa va aduca un ajutor adecvat pentru a va optimiza eficienta in activitatea de gestionare a datelor. Cunoasterea noastra profunda si expertiza tehnica, impreuna cu proprietatea intelectuala multipla pe piata OCR & Data Capture ne permit sa oferim pur si simplu cel mai mare portofoliu unic de produse la nivel mondial pe care il veti gasi vreodata pe piata scanerelor personale mobile si pe piata de gestionare a informatiilor. Selectam cel mai buna gama de scanere disponibile pe piata si oferim o combinatie unica de utilizare intotdeauna orientata mai intai pentru a economisi timpul pretios si a optimiza investitia dvs. prin recunoasterea, regasirea, organizarea si arhivarea propriilor date pentru procesele de flux de lucru.

Astazi, datorita partenerilor nostri si increderii clientilor in tehnologiile si solutiile noastre, aplicatiile noastre sunt utilizate de sute de companii mari sau de IMM si de peste 40 de milioane de utilizatori finali din intreaga lume. Toti se bucura fie de solutiile noastre de gestionare a informatiilor, fie de solutiile personale de scaner mobil sau ambele cu peste 500 de produse vândute zilnic.